Eindelijk weer egale voortanden

Een aantal jaar geleden was ik iets te wild geweest tijdens een potje voetbal. Het resultaat was een afgebroken voortand die nog maar voor de helft intact was. Ik ben natuurlijk meteen naar de tandarts gegaan, maar hij repareerde mijn tand met een kunststof materiaal. De breuk in mijn tand was vrij makkelijk te zien en ik kon bovendien geen hap nemen uit eten dat te hard was. Het is zelfs een aantal keer misgegaan, waardoor ik iedere keer weer terug naar de tandarts moest gaan om de tand weer te laten repareren. Ik besloot eindelijk dat het genoeg geweest was en ging naar de kliniek van Richard Kleinsman: Kleinsman/Varzideh Dental Center. Zij gaven namelijk aan dat ze konden helpen door ontzettend sterke facings te plaatsen. Tijdens de intake keken ze goed naar mijn tand en was het meteen duidelijk dat een facing een makkelijke en langdurige oplossing voor mijn probleem zou zijn. Het fijne is dat deze kliniek de tand niet of nauwelijks bewerkt voordat de facings worden geplaatst, waardoor ik het allemaal niet zo ingrijpend en eng vond. Uiteindelijk heb ik wel weer een prachtige voortand waarmee ik gewoon alles kan eten wat ik maar wil!