Bungalowpark Kastelenhof

De prachtige Veluwe

Ik ben dol op de Veluwe. Zelf woon ik in de grote stad, waar het leven best wel hectisch is. Op de Veluwe kom ik altijd weer geweldig tot rust. Gelukkig komen mijn man, kinderen en de hond er ook graag.
Eerder probeerde ik ieder jaar een ander vakantiepark, maar toen kwam ik op de Kastelenhof terecht. Daar voel ik me helemaal thuis. Het park ligt in een prachtige, groene omgeving. Ieder seizoen heeft er haar charmes. Zo mooi hoe in de lente alles tot leven komt en hoe de herfst het jaar afsluit met al haar kleuren!

Als ik over het park wandel, zie ik soms zelfs kippen scharrelen. Zo ontzettend gezellig! Mijn oudste zoon is helemaal gek van de kippen. Als we weer naar huis rijden na een weekje op de Kastelenhof, zegt hij zelfs tegen de kippen dat hij ze gaat missen.

Het park leent zich uitstekend om lekker je rust te pakken en bij te tanken. Maar gelukkig is er in de buurt van het park ook een heleboel te doen. Afgelopen voorjaar ben ik bijvoorbeeld met mijn kinderen naar de Apenheul en het Dolfinarium geweest. Beide dierenparken waren goed bereiken vanaf de Kastelenhof.

Je merkt dat de eigenaren hun werk met plezier doen. Toen ik de eigenaar van het park vertelde dat mijn zoon zo dol is op de kippen, vertelde hij me dat er een pluimveemuseum in de buurt was. De volgende keer dat we op de Kastelenhof verblijven, ga ik mijn kinderen verrassen met een bezoekje aan dit Barneveldse museum. Echt fijn hoe ze op het park met ons meedenken. Je kunt zelfs een week voor aankomst je boodschappenlijstje doorgeven. Dan zorgen ze dat je bestelling op je aankomstdag voor je klaarstaan. Bij de receptie liggen ook folders van bezienswaardigheden in de omgeving. Op de Kastelenhof kom je niet alleen tot rust, er is ook nog eens altijd wat te doen!