Reviews

De Tunturi Performance E50

Tunturi Performance E50

Ben je die overtollige kilo’s ook zo zat? Zit je keer op keer in de spiegel te kijken of je broek en shirt niet te strak zit? Nou, dan zijn nu je zorgen voorbij. Dankzij de TunTuri Performance E50 Hometrainer ben je van succes verzekerd. Na enkele weken is er al duidelijk resultaat te zien en hoef je niet meer bang te zijn dat je je nieuwe gekochte broek niet meer past die je eigenlijk een maatje te klein had genomen.

Deze hometrainer wordt geleverd door fitnessapparaat.nl en wordt gratis voor je gemonteerd. Dankzij het ruime aanbod van programma’s, wel 20! Kun je zelf makkelijk een programma kiezen wat het beste bij jou past. Het zadel kan je ook verstellen voor jou ideale hoogte en de handvatten meten tegelijk je hartslag.

Er zijn voor de beginners 4 beginner programma’s en voor de meer gevorderden zijn er ook 4 programma’s. Natuurlijk is zijn daar tussenin ook nog een aantal programma’s om lekker om dagelijks ontspannen op de te sporten. Op de display kun je handig zien wat je snelheid, hartslag, calorieën en tijd is, ook de wattage is zichtbaar. Het wattrageprogramma reikt van 10 tot 350 watt in stappen van 5 watt. Bij deze hometrainer die tevens uitstekende recensies heeft ontvangen zit ook een gratis bidon bijgeleverd die je ook in de bidon houder kan zetten onder de display tijdens het sporten. Er is ook niks ontspanner

Dankzij een handige afmeting is er altijd wel plek in je huis voor deze hometrainer. En met een belastbaar gewicht van 135 kilo is die perfect toegankelijk voor de meeste gebruikers. Tevens zit er 3 jaar garantie bij aan huis en 15 jaar op het frame.

Dit alles kan voor slechts €599,- in jouw huis staan! Onzekerheid over de overtollige vetrolletjes of slechte conditie is hiermee van de baan. Het werkt ontspannend en je komt deze zomer ook nog eens strak voor de dag.