Sportkleding

Gorilla Wear is echt niet alleen maar voor tijdens het sporten!

gorilla wear
Gorilla Wear

Ik heb laatst nieuwe sportkleding gekocht bij GorillaWear.com omdat ik veel afgevallen ben. De reden waarom ik voor dit merk kies is omdat ik het echt geweldig vind! Ten eerste hebben ze een enorm grote collectie: van sportleggings en tanktops tot aan sportaccessoires zoals drink bidons en sporttassen. Dit maakt het je dus heel makkelijk, want zo hoef je niet allerlei verschillende winkels af om sportbenodigdheden te kopen. Daarnaast zijn de prijzen ook niet superduur, terwijl alles wel van goede kwaliteit is. Ik had bijvoorbeeld een T-shirt van Gorilla Wear dat ik al meer dan twee jaar regelmatig droegg en dus ook vaak heb gewassen, maar het zag er aan het einde nog uit zoals de dag waarop ik het gekocht had. Helaas is dit T-shirt me te groot geworden, dus heb ik natuurlijk nieuwe besteld!

Niet alleen voor tijdens het sporten

Ik draag Gorilla Wear trouwens niet alleen als ik aan het sporten bent, maar ook bijvoorbeeld in het weekend als ik aan het chillen ben. De joggingbroeken en sweatshirts zitten namelijk superlekker! Plus ze zien er ook nog eens modieus uit, dus ik hoef me niet te schamen als ik hiermee de deur uit ga. Verder vind ik de tanktops en shirtjes ook heerlijk om te dragen als het warm weer is, want de stof is van een soort ademend materiaal gemaakt en dus is het heerlijk koel als de temperaturen hoog zijn. Ik stop daarom altijd standaard een aantal Gorilla Wear kleding in mijn koffer als ik op zonvakantie ga, want dan weet ik zeker dat ik me niet halverwege de dag kapot hoef te zweten als ik in de zon loop. De tanktops zijn mooi getailleerd en staan heel leuk op bijvoorbeeld denim shorts en slippers. Je ziet niet eens dat het eigenlijk sportkleding is. Met Gorilla Wear zul je er dus zeker van zijn dat je er altijd hip uitziet, of je de kleding nu binnen of buiten de sportschool draagt!