Reviews

GW: Altijd passend

Gorilla Wear
Gorilla Wear

De sportief aangelegde man heeft vaak te maken met een probleem als het gaat om kleding. Hoe vaak gebeurd het je niet dat je in de winkel staat en vanwege je gespierde omvang niet eens past in hun grootste maat. Erg irritant en het geeft veel frustratie. Gelukkig is daar dan nog gorillawear.com, hier hoef je je geen zorgen te maken om te kleine maten aangezien gorillawear.com inspeelt op de atletische man en vrouw. Vanwege de ruime keus in het online assortiment is het makkelijk en overzichtelijk om een keuze te maken tussen de vele producten.

Dit Amerikaanse gestationeerde bedrijf levert over heel de wereld waardoor je met alle gemak vanaf je smartphone of computer je bestellingen kunt plaatsen. Wat je in Amerika haalt is altijd goed wordt vaak gezegd en dat is ook zeker waar in dit geval. Het ruime assortiment bied veel sportieve producten aan voor zowel man en vrouw. Denk hierbij aan bv. tanktops/stringers, T-shirts/sweatshirts, jackets/hoodies, short/joggers en natuurlijk schoenen. Er zijn ook genoeg accessoires te vinden die perfect te combineren zijn met je sportieve uitrusting. Denk hierbij aan caps, sporttassen, buideltassen, drinkflessen, handschoenen en ook is er een ruime keus aan wraps en straps.

Voor vrouwen is er ook een ruime assortiment aan keuze, van diverse hotpants en T-shirts tot aan sport BH’s en leggings. Wil je een vriend of familie een leuk cadeau geven, maar weet je niet goed welke kleur het beste bij diegene past? Dan zijn er ook giftvouchers aanwezig, daar zit je altijd goed mee.

Dankzij de overzichtelijke website en online catalogus kun je altijd op de hoogte zijn van de collectie en hou natuurlijk de sale in de gaten voor extra leuke koopjes van je favoriete producten.

Dankzij de lage verzendkosten van €5.95 worden je producten binnen 24 uur verzonden en bij bestellingen van boven de €99 vervallen de verzendkosten. Wacht dus niet langer!