Handige YouTube downloader en converter.

YouTube Converter

Al een hele tijd was ik op zoek naar een website om video’s van YouTube te downloaden en op het wereldwijde web zijn er talloze te vinden, maar veel sites waren erg onoverzichtelijk en totaal niet toegangbaar. 

Downloadbaas.nl is daarentegen een hele duidelijke en overzichtelijke website. Super handig in gebruik. De site biedt niet alleen de mogelijkheid video’s van YouTube te downloaden, ook video’s of audiobestanden van onder andere Facebook, Twitter, Vimeo, Instagram of Soundcloud zijn met een druk op de knop omgezet. Door de keuzemogelijkheid aan beeldresolutie wordt de kwaliteit van de video behouden of de bestandsgrootte beperkt naar jouw wens. En daarnaast kun je het bestandsformaat ook nog eens zelf kiezen; MP4, M4A, WEBM, MP3, etc. Heel fijn! 

Mochten er bij sommige gebruikers toch nog onduidelijkheden zijn bij het converteren is het enige dat ik mis een vraag- en antwoordpagina. Of iets dergelijks waar meer uitleg wordt gegeven over onder andere de download mogelijkheden of beeldresolutie. Als technologisch leek zijnde kan ik me bijvoorbeeld voorstellen dat de keuze tussen 480p of 1080p bij het downloaden niet voor iedereen even begrijpelijk is. Maar aan de andere kant hebben we daar natuurlijk Google voor. 

Hoe dan ook ben ik erg tevreden met de resultaten van de gedownloade video en ben ik heel blij dat ik deze website ben tegengekomen. Alles werkt uitstekend, wijst over het algemeen zichzelf en je kunt er echt makkelijker mee uit de voeten. Heel erg handig en het gaat me vast en zeker nog vaker goed van pas komen, zeker omdat de site te gebruiken is voor meerdere video- en audiowebsites. En daarnaast is het nog gratis ook!

Al met al vind ik downloadbaas.nl daarom dan ook echt een aanrader en zou ik het zeker aanbevelen aan anderen.