Hypotheek afsluiten bij dé adviseur van Zwolle

hypotheekadvies Zwolle
Hypotheekadvies Zwolle

Het nemen van een hypotheek is een grote stap en die neem je dus beter niet onbezonnen. Je gaat immers een verbintenis voor lange tijd aan en laat je hierin best professioneel adviseren. Confinced.nl staat sinds jaar en dag haar klanten bij in de keuze van de beste hypotheek van Zwolle.

Hypotheek nieuwe woning

Veel mensen steken heel wat tijd in de zoektocht naar de woning van hun dromen. Ze lopen hiervoor verschillende vastgoedkantoren binnen, doen opzoekingen op het internet en gaan in hun toekomstige woonplaats op zoek naar woningen te koop. In dat stadium zijn mensen echter veel minder bezig met de keuze van de juiste hypotheek, hoewel deze keuze minstens even belangrijk is. Er zijn verschillende formules op de markt met elk hun eigenheden, er zijn verschillende looptijden en er zijn een groot aantal aanbieders werkzaam binnen deze sector.

Je doet er goed aan voor je op zoek gaat naar je droomwoning eerst advies in te winnen bij confinced.nl. Tijdens een eerste gesprek kan gepeild worden naar jouw wensen en kan een begroting gemaakt worden van het bedrag dat je voorziet nodig te hebben voor de aankoop. Belangrijkste vraag wordt na deze peiling onderzocht: past het bedrag dat ik wil lenen binnen mijn financiële situatie. Onze adviseurs zullen je in alle eerlijkheid en openheid vertellen wat de mogelijkheden zijn. Doordat het kantoor als onafhankelijk adviseur werkt, kan onder de diverse aanbieders gekeken worden naar de hypotheek die voor jou het interessantste is. Het gaat dan voornamelijk over de looptijd van de hypotheek en de keuze tussen een vaste of een variabele rentevoet. Uiteraard blijft de uiteindelijke beslissing steeds bij jou liggen en heb jij het laatste woord.

Analyseren van jouw huidige hypotheek

Misschien heb je wel al een hypotheek lopen. In dat geval doe je er goed aan periodiek eens na te gaan of deze nog wel steeds voldoet aan jou situatie. Je hypotheekadviseur kan je hierbij helpen en zijn advies uitbrengen. In geval dat er op dat momenten betere opties voorhanden zijn dan je huidige hypotheek, kan je beslissen je hypotheek te gaan overzetten.

Hypotheek analyse

Heb je een hypotheek lopen waarvan de periode van vaste rentevoet verloopt? Ga zeker eens na of je er goed aan doet de bestaande hypotheek te laten doorlopen onder variabele rentevoet of beter overzetten naar een nieuwe hypotheek.

Ook wanneer je nog een hypotheek lopen hebt maar je verbouwingen wilt doen aan je woning, biedt een uitbreiding van je huidige hypotheek kansen.

Of het nu gaat om de hypotheek van een nieuwe woning, het overzetten van een bestaande hypotheek of het uitbreiden van de bestaande hypotheek, in alle gevallen staat confinced.nl voor je klaar. Op basis van jarenlange ervaring en gedegen kennis ter zake, ben je zeker van een eerlijk advies dat rekening houdt met jouw wensen en jouw situatie.