Reviews

Kettler Cross M crosstrainer

Kettler Cross M

Heb je ook steeds meer moeite als je een trap oploopt? Twijfel je telkens maar weer om te gaan hardlopen? Nou, dan is hier de oplossing. Dankzij de Kettler Cross M crosstrainer hoef je niet meer je huis uit om te sporten. Na een korte periode van trainen zul je merken dat je conditie beter is dan het was en je zonder moeite weer de trap op en af kan rennen.

Deze crosstrainer wordt geleverd door fitnessapparaat.nl en wordt met een gratis trainingsprogramma bijgeleverd. De treevlakken. greepbeugel en greepstangen zijn makkelijk te verstellen voor jouw ideale houding.

Er is een magnetische remsysteem dat zorgt voor extra weerstand om je nog iets zwaarder te laten trainen. Handmatig is de weerstand in 8 verschillende standen te zetten. Dankzij het LCD display is er ook goed af te lezen wat je snelheid en tijd is, maar ook je trapfrequentie en energieverbruik. Zelf de tijd en datum wordt erop aangeven zodat je niet te laat kom op je afspraak. Deze crosstrainer is ook met waterpas te stellen zodat je de optimale stabiliteit heb tijdens het trainen.

Dankzij het compacte formaat past die altijd wel ergens in huis. En met een belastbaar gewicht van 110 kilo is die perfect voor de meeste crossers. Wil je de crosstrainer liever ergens anders in het huis zetten? Dan is dat goed mogelijk dankzij de transport wieltjes die eraan bevestig zijn, zo kan je in je werkkamer tijdens een pauze even je overtollige stress kwijtraken of ’s avonds voor het slapen gaan naast bed.

Dit alles kan voor slechts €384,- in jouw huis staan! Inclusief 3 jaar garantie. Dankzij deze crosstrainer ben je niet verlies je niet alleen je stress, maar je lichaam wordt er ook weer strak en fit van. Dit is uitermate belangrijk wil je een gezonde levensstijl hebben.