Makelaar in het oosten bij Oostmakelaardij

Koopwoningen in Duitsland

Woont u in in het oosten van Nederland en bent u op zoek naar een makelaar? Dan biedt Oostmakelaardij uitkomst voor u. Deze makelaar die gevestigd is in Emmen, heeft al jarenlange ervaring in de huizenmarkt van zowel Nederland als Duitsland. Op de website oostmakelaardij.nl is het ruime aanbod van huizen te vinden in zowel Emmen als in Klazienaveen en Erica. Er zijn ook een aantal aangeboden woningen te zien aan de Duitse grens vlakbij Emmen.

In de afgelopen tien jaar is er een stijging gekomen in het huizennetwerk aan de Duitse grens van de regio Emmen. Dankzij de ervaring die de makelaars met zich meedragen van Oostmakelaardij nemen hun u alle zorgen weg tijdens het aankooptraject. Dit zet zich voort tot aan de sleuteloverdracht zodat u zich volledig kan richten op verhuizen uit uw oude huis en om de voorbereidingen van het inrichten in uw nieuwe huis.

Kiest u ervoor om te verhuizen naar Duitsland? Dan zijn er genoeg gezellige gemeentes voor uw waar er woningen door Oostmakelaardij worden aangeboden. Denk hierbij aan bv. Emlichheim, Nordhorn, Veldhausen en Haren-Rutenbruck. Vanwege de centrale ligging bij de Nederlandse grens bent u nooit ver weg van een familiebezoek of het gemak om in Nederland te blijven werken.

Doordat Oostmakelaardij bekend zijn met de lokale banken en financieringsmogelijkheden kunnen hun u goed uitleggen hoe alles in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden zijn in uw eigen taal, in het begin kan Duits namelijk wat onduidelijk zijn bij dit soort grote regelingen. Er wordt ook geregeld een informatieavond gehouden zodat u van te voren al het nodige informatie kan op doen als het goed oom een huis kopen in de regio Emmen of over de grens. U wordt van begin tot eind bijgestaan en er wordt pas van een succesvolle koop gesproken indien u gelukkig bent. Service staat bij ons hoog aangeschreven!