Onvergetelijk personeelsuitje op de Veluwe?

teambuilding

Bent u op zoek naar een geschikte invulling voor een incentive reis, een bedrijfsevenement of een unieke relatiedag? Dan bent u bij Wildsafari.nl op het goede adres.

Bouwen aan relaties
Een incentive betekent in feite een beloning. Maar Wildsafari.nl kijkt verder. Ze wil reizen organiseren waarbij mensen in beweging worden gezet en waarbij er verbinding ontstaat. Het beoogde resultaat is een betere relatie met uw doelgroep.

Unieke setting
In hartje Veluwe werkt Wildsafari.nl aan de ontwikkeling van passende oplossingen om personeel of zakenrelaties te bedanken, maar ook aan de versterking van relaties. Of het nou in de zomer is of in de winter, Wildsafari.nl is in beide seizoenen in touw om meerdaagse evenementen en dagactiviteiten te organiseren. Als gast verblijft u in de bosrijke omgeving van de Veluwe, waarbij een sterrenhotel tot een van de opties behoort. Denk daarnaast aan het bekijken van demonstraties van specialisten of actieve deelname aan workshops.

Gemotiveerd personeel
Incentive reizen kunnen voor verschillende relaties worden ingezet. Personeel is daarbij een doelgroep waar het eerst aan wordt gedacht. En terecht; gemotiveerd personeel is immers de basis voor elk bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat waardering voor personeel voor diverse positieve effecten zorgt:

  • Medewerkers voelen zich gelukkiger
  • Zorgt voor lager personeelsverloop
  • Resulteert in hogere productiviteit

Persoonlijke waardering
Een andere relatie die net zo belangrijk is, is de klant. Een fles wijn met kerst is leuk, maar komt soms een tikkeltje standaard over. Als het aankomt op echte waardering kan een incentive reis een groot verschil maken. Tijdens een dergelijke reis op de Veluwe met Wildsafari.nl als Veluwespecialist heeft u de unieke gelegenheid om te laten zien hoe u daadwerkelijk over de klant denkt. Bovendien hebt u tijdens een incentive reis de mogelijkheid om extra omzet binnen te halen.

Professioneel maatwerk
Elke incentive reis die u plant met Wildsafari.nl komt neer op maatwerk. Daarbij wordt gekeken naar het type relatie en de wensen die u hebt. Om tot een geslaagde incentive reis te komen, worden een aantal stappen doorlopen, te beginnen bij een uitgebreide kennismaking, gevolgd door een brainstorm. Na goedkeuring zal Wildsafari.nl beginnen met de voorbereiding en verzorging van een onvergetelijke incentive reis.

Wildsafari