Binnen roeien met een roeitrainer alsof ik buiten op het water ben!

roeitrainer
Apollo Hybrid Rower

In mijn studententijd werd ik lid van een roeivereniging en ik heb toen mijn liefde voor de roeisport ontdekt. Vele uren heb ik doorgebracht met mijn team in een roeiboot en ik heb zelfs een tussenjaar genomen om aan wedstrijdroeien te doen. Nu ik afgestudeerd ben, is mijn liefde voor roeien nog steeds niet voorbij, dus besloot ik een roeitrainer te kopen op FitnessApparaat.nl. Ik zou graag weer echt buiten op het water willen roeien, maar momenteel heb ik het erg druk op mijn werk dus leek zo’n roeitrainer voor thuis me een goede oplossing.

Prachtige met de hand gelakte essenhouten roeitrainer

Roeitrainers zijn in het algemeen niet goedkoop, maar ik wilde wel een goede en mooie hebben. Op FitnessApparaat.nl kon ik kiezen uit een groot assortiment roeitrainers in verschillende prijsklassen en mijn oog viel op de First Degree Fitness Apollo Hybrid Rower AR. Ik was namelijk specifiek op zoek naar een roeitrainer op basis van een waterweerstand-systeem, want deze bieden de beste simulatie van echt roeien buiten op het water. Deze First Degree Fitness Apollo Hybrid Rower AR voldoet aan deze eis en is van zeer stevige kwaliteit. Er zit ook een digitale scherm bij waarop ik de tijd, afstand, 500 m tussentijd, aantal slagen per minuut, calorie├źn per uur, watt en interval training op kan zien. Ik kan dus goed bijhouden hoe het gesteld is met mijn roeikunsten! Daarnaast ziet deze roeitrainer er prachtig uit: hij is van essenhout gemaakt en is met de hand gelakt, dus dat maakt het erg bijzonder en staat meteen mooi in mijn huis! FitnessApparaat.nl levert echt snel, want ik kreeg de roeitrainer de volgende dag al bezorgd. Er zat bovendien ook gratis montage bij, dus dat scheelde mij weer extra moeite. Nu vind ik het heerlijk om na een lange werkdag lekker tekeer te gaan op de roeitrainer en op deze manier blijf ik gezond en fit zonder dat ik daar de deur voor uit hoef. Ik ben dus supertevreden over deze roeitrainer!