Zonnebrillen

Serengeti, een mooie en veilige zonnebril voor de eerste stralen lentezon!

De lente is in aantocht. Tijd om weer eens te gaan kijken naar een mooie en passende zonnebril voor de eerste zonnestralen.

Serengeti
Bij Faciato.nl vindt u een uitgebreide en gevarieerde collectie zonnebrillen online. Zoals de modieuze en stijlvolle zonnebrillencollectie van Serengeti Eyewear. De monturen zijn tijdloos en elegant en zijn gemaakt van de beste materialen waaronder roestvrij staal, titanium en kunststof. Serengeti kan gerekend worden tot een van de beste zonnebrillenmerken met de meest kwalitatieve glazen ter wereld. De glazen zijn helder en bieden een uitstekend zichtcomfort door de fotochromatische en polariserende beschermlagen.

Fotochromatische glazen
Het voordeel van fotochromatische glazen is dat ze zich snel aanpassen aan bij veranderingen in lichtval waardoor ze het zicht verbeteren en optimale bescherming bieden tegen de zon. Hierdoor heeft u minder vermoeide ogen waardoor u bijvoorbeeld veel meer ontspannen en veiliger auto kunt rijden.

Polariserende glazen
De polariserende glazen geven optimaal zicht. Wanneer zonnestralen terugkaatsen op een vlakke oppervlakte zoals wegen, ruiten, wateroppervlaktes etc. , ontstaat er een onprettige schittering van zonnestralen die uw zicht verhinderd. Die schittering geeft niet alleen een vervelend gevoel, maar kan ook onveilig zijn tijdens het rijden. Polariserende glazen zijn ontworpen met een speciale plastic coating die deze weerkaatsing tegenhoudt.

Klassiek, eigentijds, sportief
Wilt u een klassieke zonnebril of juist een eigentijds model? Serengeti heeft een divers aanbod aan zonnebrillen. Houdt u van sport of outdooractiviteiten dan is een lichtgewicht Serengeti zonnebril ideaal. Laat u inspireren en kijk snel op Faciato.nl!