Reviews

Shoppen vanaf de bank

Ik kan heel kort zijn over mijn ervaring met de website Gorillawear.com: dit is namelijk ontzettend positief. Ik zocht al lang naar een website waar op ik gemakkelijk sportkleding kon bestellen voor zowel mijzelf als mijn vrouw. Wij zijn namelijk twee echte sport liefhebbers en wij vinden het leuk om ons in de sportschool te onderscheiden van de andere sporters. Natuurlijk doen wij dit door net iets harder te trainen dan iedereen, maar ook door ons te onderscheiden in de merken kleding welke wij aantrekken. Op Gorillawear vind je heel gemakkelijk wat je zoekt doordat de website handig is opgedeeld.

Wat helemaal handig is, is dat de kleding is aangepaast op het lijf van een sporter. Na jaren te werken aan mijn lichaam merk ik dat ik echt niet zomaar in elk sportshirt pas. Hier ben ik natuurlijk heel erg trots op maar soms kan het lastig zijn. Vanaf de bank heb ik met mijn vrouw een aantal neiuwe kledingstukken uitgezocht en hebben wij de bestelling geplaats.

We ontvingen de kleding al snel thuis en het passen kon beginnen. Eigenlijk paste ik alle kledingstukken heel erg goed. Mijn vrouw was wat kritischer en besloot een shirtje weer terug te sturen. Gelukkig ging dit heel goed en al snel ontvingen wij het geld dat we hadden betaald voor het shirt weer terug. Ik ben ontzettend tevreden over de website en wil het iedereen aanraden!