Reviews

Stressloos de weg op dankzij rijschoolkooiman.nl

Rijschool Kooiman

Een goede rijschool vinden is vaak een heel gedoe. Je moet ervoor zorgen dat de stijl van de lesgever een beetje aansluit bij wat je nodig hebt, dat de lessen in te plannen vallen en dat het geen fortuin kost. Net omdat ik wou vermijden honderden euro’s uit te geven aan een ervaring die me geen stap dichter bracht bij mijn rijbewijs viel mijn oog op rijschool Kooiman. Hier bieden ze immers een proefles aan voor slechts 10 euro. Schitterend idee want zo weet je meteen welk vlees je in de kuip hebt.

Naast de proefles werd ik ook echt op mijn gemak gesteld door de grote ervaring die rijschoolkooiman.nl heeft met rijden onder stress en faalangst. Ik ben ondertussen al een eind in de twintig en heb voordien nooit mijn rijbewijs gehaald door mijn faalangst en stress op de weg. Elke keer ik achter het stuur kroop voelde ik gelijk mijn lichaam zich krap zetten. Ik moet zeggen dat Peter van rijschool Kooiman dit op een rustige, stressvrije en begrijpende manier aan heeft gepakt. Ik voelde me al snel op mijn gemak en na een paar lessen voelde ik de angst ook langzaam wegsijpelen. Vandaag de dag ga ik met zelfvertrouwen de baan op en dat bovendien met een rijbewijs. Een hele evolutie die ik enkel en alleen te danken heb aan Peter. Daar mag trouwens ook een shout-out naar Arnold toe die ik doorheen de lessen ook leerde kennen. Ook Arnold is een professionele en aardige man.

Voor de prijs hoef je het overigens ook niet te laten. Er zijn verschillende tariefplannen zodat je altijd wel eentje hebt die op jouw lijf geschreven is. Ook leuk, al was dat voor mij minder van toepassing door mijn leeftijd en situatie, is de mogelijkheden een spoedcursus te volgen. Wil je gewoon echt snel jouw rijbewijs halen en de baan op knallen? Dan is de spoedcursus voor snelle jongens wel een handige optie.