Vrijstaand huis in Duitsland kopen

Vrijstaand huis Duitsland
Vrijstaand huis Duitsland

Wie droomt er niet van? Een vrijstaand huis, met aan de voor-, zij- en achterkant een mooie tuin. Met een eigen oprijlaan en altijd parkeerplaats naast je huis. Met een speeltuin voor de (klein)kinderen en nu je toch aan het wegdromen bent, dat zwembad kan er ook meteen bij. Wie vervolgens bij de makelaar gaat kijken naar de vraagprijs van een vrijstaande woning, zal al snel ontdekken dat voor menigeen weinig mogelijk is. Voor de gemiddelde Nederlander zal een kleine bungalow op een vakantiepark de enige mogelijkheid zijn om een vrijstaande woning te kunnen kopen. Maar dit is natuurlijk niet het huis waarvan je droomde. Voor wie zijn of haar dromen waar wil maken, zonder meteen diep in de buidel te tasten moet eens over de grens in Duitsland gaan kijken. Voor het bedrag waarvoor je in Nederland een rijtjeshuis met een tuintje koopt, kun je daar een ruime vrijstaande woning kopen. Zo komt het realiseren van jouw droom een stuk dichterbij!

Duitsland behoort net als Nederland tot de Europese Unie. Hierdoor zijn burgers vrij om zich te vestigen in een EU land naar keuze. Om in Duitsland een huis te kopen hoef je dus geen vergunning te hebben of speciale toestemmingen. Je kunt er als Nederland zo naar toe. Een bijkomend voordeel is dat er met dezelfde munteenheid wordt betaald, zodat je een goede vergelijking kunt maken. Dit maakt de zoektocht naar een woning wel heel makkelijk. Wie bij de Duitse makelaar hollandimmocenter.com kijkt ziet een breed aanbod van huizen, welke veelal net over de grens liggen. Grote verschil is dat je voor minder geld, meer huis en land krijgt. Door de Duitse grundlichkeit zijn de huizen over het algemeen gezien in zeer goede staat, wat de koop nog interessanter maakt. 

Op www.hollandimmocenter.com vind je niet alleen het actuele aanbod aan woningen. Ook kun je bij dit makelaarskantoor terecht voor advies over de koop, koopbegeleiding en financiering.