Wonen

Wanneer gaat u in Duitsland wonen?

Wonen in Duitsland, ideaal!

Heeft u er al een over nagedacht om te verhuizen naar Duitsland? Verhuizen naar dit land kan namelijk vele voordelen met zich meebrengen. Wist u bijvoorbeeld dat u in Duitsland een vrijstaande woning kunt kopen voor hetzelfde geld als dat u in Nederland betaald voor een rijtjeshuis? In dit blogartikel vindt u meer informatie met betrekking tot het wonen in Duitsland. 

De voordelen van wonen in Duitsland

Het wonen in Duitsland kent veel voordelen. Allereerst krijg je in veel gevallen niet alleen een grotere woning dan in Nederland, maar is ook de tuin en garage van meer ruimte voorzien. Daarnaast is ook de regelgeving met betrekking tot het bouwen van een eigen huis anders dan in Nederland. Dit kan dan ook erg aantrekkelijk zijn voor veel mensen. Wat ook als een voordeel gezien kan worden is dat de gezondheidszorg in Duitsland anders geregeld is. Ze kennen hier namelijk een andere aanpak dan in Nederland en zullen hierdoor in sommige gevallen beter uit de bus komen. Wat voor vele ook erg fijn kan zijn is dat ze in Duitsland iedere zondag kennen als een rustdag. Zo kun je dan ook echt tot rust komen na een werkweek. Ten slotte betalen de Duitsers ook minder belasting. Hierdoor zal uw koopkracht dan ook toenemen wanneer u de overstap naar het grootste buurland maakt! 

Een huis kopen in Duitsland

Bent u van plan om daadwerkelijk te verhuizen naar Duitsland? op oostmakelaardij.nl vindt u meer informatie met betrekking tot deze verhuizing. Zo kunt u deelnemen aan informatie avonden en kunnen zij helpen bij de aanschaf van een huis. Oostmakelaardij.nl heeft erg veel ervaring met verhuizingen ons grootste buurland en kan u dan ook uitzonderlijk goed adviseren over de verhuizing zelf en de financiering ervan. Daarnaast beschikken zij over een ruim aanbod van woningen in Duitsland. Bent u overtuigd? Neem een kijkje op de website!